Vragenlijst lokale handelaars

Het gemeentebestuur wenst stap voor stap beter in te zetten op de ondersteuning van de lokale handelaars en ondernemers.
Naar aanleiding van de dag van de ondernemer op 22 november, wensen we graag te polsen naar jouw verwachtingen van het gemeentebestuur. 

Hier vind je een korte bevraging. Jouw actieve deelname zouden wij waarderen. Elke reactie kan ons op weg zetten om een passend beleid uit te werken.

Een eerder genomen initiatief is het verdelen van gemeentelijke waardebonnen die bij lokale handelaars kunnen worden ingewisseld. Deze bons worden uitgereikt voor geboortes, jubileums, wedstrijden enz. 
Naar jaarlijkse gewoonte bieden wij graag de mogelijkheid aan nieuwe handelaars om mee aan te sluiten bij deze actie of indien je al langer actief bent in onze gemeente om vanaf 2020 mee aan te sluiten, samen met een 20-tal andere collega-ondernemers. Het reglement vind je hier.

We ontvangen jouw antwoord op de vragenlijst graag zo snel mogelijk. 
 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]