Zomaar een Zomeravond: affiche 20 juli 2022

Woensdag 20 juli 2022 is het weer zover! Dan staat Zomaar een Zomeravond opnieuw gepland. Hieronder vind je de affiche en het programma. 
Iedereen is welkom! Gratis inkom.


  • The Crazy Disco Show for Kids: start om 19.30 uur (tot circa 20.30 uur)
  • Yves Segers: start om 21.00 uur (tot circa 21.45 uur)
  • Straffen Toebak: start om 22.00 uur  (tot circa 23.15 uur)
 
The Crazy Discoshow for Kids is een unieke show waar dansen en zingen centraal staan. De Crazy DJ zorgt er met zijn gekke stoten en zotte streken voor dat de kinderen zich nooit vervelen. Dankzij de live ondersteuning van leading lady Ymke, twee swingende danseressen en een heleboel fantastische cadeautjes worden de kinderen constant aangemoedigd om mee te feesten. The Crazy Discoshow for Kids is een niet te missen familiespektakel, want ook mama’s en papa’s zullen de tijd van hun leven beleven!

Yves Segers stond al als 16-jarige op de planken. Van 1990 tot eind 1992 fungeerde hij als de zanger van de populaire groep 'Toast'. Ik schreeuw het van de daken werd hun bekendste hit en was goed voor een gouden plaat. Yves Segers entertaint het publiek met zijn meezingers uit de Vlaamse top 10 zoals 'Café De Zwaan' en 'Waar zijn die handjes' Ambiance verzekerd!

Straffen Toebak is een Nederlandstalige coverband. Maar wel een heel speciale… Hun repertoire gaat van Will Tura tot Clouseau, van Paul De Leeuw tot Paul Severs, van Rob De Nijs tot De Kreuners, van Willy Sommers tot Slongs Dievanongs, van De Jeugd Van Tegenwoordig tot Nielson, van Corry Konings tot Zangeres Zonder naam… En ga zo maar door. Zangeres en gastvrouw Sarah is niet aan haar proefstuk toe. Sarah zong onder meer het duet 'You are the reason' met Koen Wauters. Haar single 'True love is tough' klinkt ook heel bekend in de oren. Samen met haar mannelijke zangpartner Wouter (finalist Idool) en een stel straffe muzikanten zingt Straffen Toebak de pannen van het dak. Dus… smeer de stemmen en maak de heupen los want we gaan voluit voor een hoge dosis feestgehalte! 


 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]