Zeg het eens... Burgerparticipatieproject in Galmaarden

Zeg het eens…

Hoe zie jij Galmaarden in 2025?


In dit eerste jaar van de nieuwe bestuursperiode hebben het gemeente- en OCMW-bestuur de opdracht om een nieuw meerjarenplan uit te werken. Aangezien het bestuur wil inzetten op een nieuwe en doorgedreven participatieve aanpak, passen we dit nu ook al meteen voor dit meerjarenplan toe. Met de slagzin ‘Zeg het eens’ komt het bestuur letterlijk naar je toe.

Wij vinden het als gemeente- en OCMW-bestuur enorm belangrijk dat je meedenkt en meebouwt aan het Galmaarden van morgen.

Deze zomer zal je verschillende initiatieven opmerken omtrent dit project. We hopen dat je hier actief aan mee wil werken.


Overzicht initiatieven:

  • Oproep aan kinderen jonger dan 12 jaar (woonachtig en/of schoolgaand te Galmaarden).
Hoera, eindelijk vakantie!
Luieren, spelen, geen schoolzorgen meer, genieten van het mooie weer,…

Toch willen we je graag een plezante huistaak meegeven. We verzamelen deze zomer ideeën om de komende jaren ook een beleid op kindermaat te kunnen maken.

Maak een foto van een leuk plekje op vakantie of thuis, van je favoriete speeltuig of de bangelijkste activiteit die je deze zomer hebt meegemaakt.
Wie weet bezorg jij ons het meest originele idee om er nadien mee aan de slag te gaan?!

Stuur jouw vakantiefoto vóór 1 september 2019 naar zegheteens@galmaarden.be met daarop jouw toekomstdroom voor onze gemeente. Vermeld in je e-mail ook je gegevens (naam, leeftijd, adres en school) én hoeveel inzendingen wij zullen ontvangen. Aan 3 deelnemers die het aantal inzendingen het best kunnen inschatten, bezorgen we een spel- en sportpakket.

*Door deel te nemen aan deze wedstrijd, verklaar je je akkoord met de bepalingen van onze privacyverklaring.
 

  • Seniorenbevraging tijdens dorpsrestaurant Resto+ dinsdag 2 juli 2019.
  • Bevraging bij de bevolking aan de hand van bierviltjes op het Marktplein op zaterdag 6 juli 2019.
 
 

 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@ocmwgalmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]