Vernieuwen van het fietspad van het kruispunt met de Ninoofsesteenweg (N255) en de Repingestraat

Wegen en Verkeer vernieuwt het bestaande fietspad in betonstraatstenen en vervangt deze met duurzaam en onderhoudsvriendelijk beton.
 
Waar:
De werken vinden plaats op de N272 te Galmaarden ter hoogte van het kruispunt met de Ninoofsesteenweg (N255) en de Repingestraat over een lengte van 300 meter.
 
Wanneer:
De aannemer start vanaf maandagochtend 20 januari tot vrijdagnamiddag 24 januari telkens van 7 uur tot 17 uur. Deze werken worden in het geval van hevige regen of vriestemperaturen uitgesteld.
 
Omleiding
Voor doorgaand verkeer geldt er in de rijrichting van Moerbeke een omleiding langs de Ninoofsesteenweg (N255) richting Ninove, Oudstrijdersplein, Bakkerstraat en Repingestraat.
Voor zwaar verkeer +3,5t geldt in de rijrichting van Moerbeke een omleiding langs de Ninoofsesteenweg(N255) richting Herne, Geraardsbergse Steenweg (N495) richting Moerbeke, waar men in Moerbeke opnieuw langs Moerbekeplein N272 richting Galmaarden kan kiezen. In de rijrichting van Pepingen kan doorgaand en zwaar verkeer (+3,5t) de werfzone wel door.

We vragen nadrukkelijk om de verbodstekens te respecteren, om zo de werken op een efficiënte en veilige manier te laten verlopen. De toeritten en garages van verschillende bewoners zullen tijdelijk niet bereikbaar zijn met een voertuig. Dit geldt voor de bewoners van Repingestraat 2 tot en met Repingestraat 12 te Galmaarden. We vragen je vriendelijk om het nieuwe betonnen fietspad op geen enkele manier te betreden (te voet (incl. hond), fiets of voertuig), want dit laat blijvende sporen na. De vernieuwde zones met beton worden steeds duidelijk afgebakend met lint.

 
Meer informatie vind je in de bewonersbrief. 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@ocmwgalmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]