Vacature: Bewegen op Verwijzing coach

Het project ‘Bewegen op Verwijzing' wil de ‘zittende’ Vlaming aan het bewegen krijgen. Want meer bewegen en minder lang stilzitten is een manier om het risico op gezondheidsproblemen te verkleinen. De huisarts verwijst patiënten met een verhoogd gezondheidsrisico door naar de ‘bewegen op verwijzing coach’. In overleg met de coach krijgt de patiënt een beweegplan op maat.
 
Het project ‘Bewegen op Verwijzing’ wordt uitgerold in Gooik, Lennik, Pepingen, Galmaarden, Herne en Bever. Wij zijn nog op zoek naar 2 verschillende beweegcoaches: één coach voor de antenne Gooik, Lennik en Pepingen en één coach voor Galmaarden, Herne en Bever.  

Als bewegen op verwijzing coach (BOV-coach) is het jouw taak mensen te motiveren om dagelijks meer te gaan bewegen. Je begeleidt mensen die naar jou doorverwezen zijn door hun huisarts. Je stelt samen een persoonlijk beweegplan op, rekening houdend met de input van de huisarts, de situatie, mogelijkheden en verwachtingen van de deelnemer.  
 

 


© 2016 Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 59 61 61 - info@galmaarden.be | Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@ocmwgalmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]