Recyclageparken blijven open en afvalinzameling gaat door volgens afvalkalender

De ILvA-recyclageparken blijven de komende dagen open volgens de normale openingsuren. Ook de afvalinzameling zal doorgaan volgens de afvalkalender. ILvA zal deze aanpak wel dagelijks evalueren. 

De recyclageparken bevinden zich buiten, zodat er voldoende afstand bewaard kan worden. ILvA vraagt de bezoekers wel om de algemene voorzorgsmaatregelen te respecteren, zoals het verplicht dragen van een mondmasker en het beperken van het aantal bezoekers. 

Het is dus onnodig om snel nog een bezoek aan het recyclagepark te organiseren, aangezien de parken toegankelijk blijven. Indien een bezoek aan het recyclagepark kan uitgesteld worden, blijft wel aanraden om dit te doen. Alleen zo beperken we samen het risico op besmetting van onze medewerkers en bezoekers. 

Wat de inzameling aan huis betreft, wil ILvA de dienstverlening zo goed mogelijk organiseren, maar deze aanpak zal dagelijks geëvalueerd worden op basis van de beschikbaarheid van het personeel. Indien nodig, heeft ILvA een plan rond de prioritaire aanpak van de verschillende afvalfracties. 

Hou ook de communicatiekanalen van ILvA goed in de gaten, zodat je op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen. 

 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]