Provinciale groepsaankopen helpen energie besparen

Gratis infosessie op dinsdag 7 mei 2019 om 20.00 uur – Baljuwhuis Galmaarden.
 
Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de provinciale groepsaankopen geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO, PajoPower, 3WPlus, de Kringwinkel Hageland en de gemeenten je graag een duwtje in de rug.
 
Al zo’n 1000 gezinnen  voerden energetische renovaties uit via de groepsaankopen.  Je kan als inwoner van Vlaams-Brabant intekenen op een groepsaankoop voor zonnepanelen,  dak- of muurisolatie of isolerende ramen. Grijp dus de kans om je woning nog beter te isoleren en je wooncomfort te laten stijgen.
 
Wat maakt de provinciale groepsaankopen zo uniek?
Pajopower en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden voor jouw gemeente lokale aannemers en installateurs. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan centraal.  Kiezen voor de provinciale groepsaankopen is drie keer winnen. Niet alleen stoot je minder CO2 uit en bespaar je op je energiefactuur, je helpt ook onze lokale economie bloeien.
 
Meer info en intekenen: www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen
 
Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie? Kom vrijblijvend naar de infosessie in jouw gemeente.  Je krijgt er meer info over de aanpak, mogelijke premies en leningen en kan er kennismaken met de geselecteerde aannemer. De gratis infoavond vindt plaats opdinsdag 7 mei 2019 om 20.00 uur – Baljuwhuis Galmaarden – Heerenzaal, Kammeersweg 2, 1570 Galmaarden. 

 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@ocmwgalmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]