'Mijn Burgerprofiel': wat is dat en waar vind je het?

Mijn Burgerprofiel verzamelt al je officiële gegevens en je overheidsadministratie. Altijd beschikbaar wanneer je ze nodig hebt. Al wie een officiële aanvraag indiende, een diploma wil raadplegen en andere overheidsdocumenten wil lezen, kan er terecht.


Uitnodiging voor coronavacciantie per brief, maar ook online

Sinds kort is er ook een nieuwe module: ‘Uw Covid-19 vaccin’. Wie in aanmerking komt voor een vaccin, kan zijn uitnodiging voor vaccinatie daar raadplegen. Daarnaast krijgt iedereen een papieren uitnodiging per brief in de bus van Agentschap Zorg en Gezondheid, maar gezien deze gedrukt en per post komt, is het burgerprofiel sneller. Indien je ziekenfonds je e-mailadres en gsm-nummer kent, mag je je ook aan een mailtje en/of sms verwachten.

 

Hoe meld ik me aan?
Surf naar: https://burgerprofiel.vlaanderen.be. Aanmelden doe je met een elektronische identiteitskaart en een e-reader, een ‘it’s me’-code, de mobiele app van ‘It’s me’ of een beveiligingscode per sms. Indien je al een uitnodiging kreeg om je te laten vaccineren, vind je die terug in de module ‘Uw Covid-19 vaccin’. Wie die site niet elke dag wil checken, kan ook handige e-mailalerts krijgen als er iets ‘nieuws’ op je burgerprofiel komt te staan, zoals je vaccinatie-uitnodiging. Eens aangemeld, klik je op ‘Documenten’. Klik vervolgens op het vakje naast: ‘Ik geef Mijn Burgerprofiel toestemming om me per e-mail te informeren...’. En klik op ‘eBox koppelen’.

 


 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]