Last van wespen? Ga naar wespennest.vlaanderen.

Een belangrijke boodschap van onze brandweerzone Vlaams-Brabant West in verband met het verdelgen van wespen.

Voor 17 uur gebeld = morgen verdelgd! Niet dus! Die concurrentie met de online winkels wilt onze brandweerzone niet aangaan. Al wordt dat verwachtingspatroon misschien wel gecreëerd bij de mensen. Maar de brandweer is niet de beste partner als het gaat over stipte afspraken voor het verdelgen van wespen. Dat komt omdat ze hun personeel prioritair inzetten voor andere, meer dringende opdrachten en daardoor de planning al eens in het water valt. 

De wachttijd bedraagt momenteel 1 à 4 dagen, in functie van de locatie. 
Maar jij kan alvast helpen hun werk wat te verlichten, zodat ze hun nog beter kunnen focussen op de dringende interventies!
  • Schakel hun niet in voor bijen of andere insecten. De brandweer verdelgt enkel wespen en hoornaars.
  • Heb je wel last van de wespen? Als ze achterin je tuin zitten en je niet meteen storen: laat ze dan zitten. Wespen zijn natuurlijke opruimers en eten tonnen insecten die minstens even hinderlijk zijn.
  • Neem eerst eens een kijkje op wespennest.vlaanderen zodat je ook private verdelgers in overweging neemt. Ze zijn vaak een stuk goedkoper en stipter op de afspraak.
Toch liever de brandweer? Prima, dan komen ze langs... Via wespennest.vlaanderen/galmaarden?q=1570 kan je doorklikken naar hun e-loket.

 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]