Kermis Galmaarden: eerste weekend oktober

Ja hoor, Kermis Galmaarden gaat door!

De traditionele oktoberkermis in de gemeente Galmaarden kan met respect voor de coronamaatregelen georganiseerd worden.

De voorbije weken werd met alle partners druk overlegd om na te gaan of we dit evenement op dit ogenblik coronaproof konden organiseren. Politie, brandweer, handelaars, foorkramers,… schoven mee aan tafel en tekenden samen een plan uit om in verantwoorde omstandigheden een gezellige activiteit uit te tekenen voor de kinderen en hun ouders. De bereidheid om naar een veilige kermis toe te werken was groot. Sommige handelaars passen zelfs hun openingsuren aan om de allerkleinsten nog eens een fijn weekend te bezorgen.

Natuurlijk zijn er een aantal bijkomende maatregelen en afspraken nodig: het kermisdorp wordt afgesloten, er zullen bewaakte in- en uitgangen gemaakt worden, de foorkramers moeten een duidelijk protocol naleven en… een mondmasker is verplicht voor +12-jarigen.

Door de basisregels te respecteren: voor een goede handhygiëne zorgen en afstand bewaren én door de richtlijnen ter plaatse goed op te volgen, kunnen we er in alle voorzichtigheid toch een feestelijk weekend van maken.

Allen welkom op het Marktplein van Galmaarden!
zaterdag 3 oktober, 19 u - 24u 
zondag 4 oktober, 14u - 24u
maandag 5 oktober, 15u - 22u 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]