Je kadastraal uittreksel online aanvragen

Vanaf 1 november 2018 kan je een kadastraal uittreksel ook online aanvragen. Binnen 48 uur is het document dan beschikbaar. Een kadastraal uittreksel aanvragen via MyMinfin is veel goedkoper dan een aanvraag via het papieren formulier. Bovendien verloopt de verwerking ervan sneller.

Om een kadastraal uittreksel aan te vragen moet je je enkel nog identificeren op de website www.myminfin.be met je identiteitskaart. Klik bij ‘Mijn woning en mijn onroerende goederen’ op ‘Een kadastraal uittreksel aanvragen’. 48 uur later is het document beschikbaar op de website en kan je het raadplegen, downloaden of uitprinten.

Een kadastraal uittreksel heb je nodig bij de verkoop van een onroerend goed. Het is een grafische weergave van de percelen met hun grenzen en gebouwen. Ook staat er een lijst met de aangrenzende percelen bij. Verder kan je op een kadastraal uittreksel gegevens vinden over de eigenaar en de rechten die hij heeft, de aard van het goed, de sectie, perceelnummer, bouwjaar, perceeloppervlakte en kadastraal inkomen.

Meer info over hoe je een kadastraal uittreksel dient aan te vragen vind je hier.

 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]