ILvA werft aan

ILvA is het intergemeentelijk samenwerkingsverband voor milieu in de regio Aalst - Ninove - Zottegem - Geraardsbergen. Met een team van 250 medewerkers staan ze in voor de huis-aan-huis inzameling van het huishoudelijk afval in 15 steden en gemeenten en voor het beheer van 15 recyclageparken in het werkingsgebied. Om hun team te versterken, zijn ze op zoek naar:
 
  • Verantwoordelijke operaties: als verantwoordelijke operaties draag je de eindverantwoordelijkheid voor de diensten huis-aan-huis inzameling, recyclageparken en overslag. Je beschikt over sterke leidinggevende en communicatieve vaardigheden en coördineert de werkzaamheden binnen deze diensten zo efficiënt mogelijk. 
  • Planner-coach inzameling: als planner-coach ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren, coördineren en opvolgen van de uitvoering van de activiteiten binnen de dienst Inzameling.
  • Hulpmechanieker: als hulpmechanieker ben je de rechterhand van het diensthoofd Garage. Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan de voertuigen en machines gebruikt door de dienst Inzameling. 
  • Tijdelijke chauffeurs: voor een tijdelijke indiensttreding gedurende de periode van 29 maart 2021 tot 29 oktober 2021 zijn ze op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs C en medische schifting. Interesse? Solliciteer vandaag nog.
  • Lader-Chauffeur: je beschikt over een rijbewijs C en zal worden tewerkgesteld als lader en als chauffeur afhankelijk van de noodzaak.

Iets voor jou? Bekijk hier snel de vacatures en solliciteer vóór 12 maart 2021.

 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]