Garageverkoop en Superkindjesdag 2020: afgelast

Net zoals de meeste zomeractiviteiten ondervindt ook de jaarlijkse garageverkoop de gevolgen van het coronavirus. Daarom zijn we na zorgvuldig wikken en wegen tot de beslissing gekomen om de editie van 2020, eerder al uitgesteld naar 13 september 2020, NIET te laten doorgaan. Een moeilijke beslissing‚Ķ maar gezien de huidige situatie midden in de coronapandemie is het onverantwoord om in september zoveel mensen van het ene adres naar het andere door onze gemeente te laten rijden. 

Ook de allerkleinsten moeten we teleurstellen. Superkindjesdag, dé afsluiter van de zomervakantie, kan evenmin georganiseerd worden. We proberen om een veilig alternatief uit te werken voor onze jongeren aan het einde van de zomervakantie op voorwaarde dat de omstandigheden het toelaten. 

Onze Covid Event Scan kleurde voor deze evenementen rood. Het wordt dus jammer genoeg een jaartje overslaan en werken aan een mooie editie in 2021. 

Covid Event Scan
Organisatoren die de komende weken een evenement willen organiseren, dienen verplicht eerst de Covid Event Scan in te vullen. Met het COVID Event Risk Model kan je inzicht verwerven in het COVID-veiligheidsrisico van elk event. Dit wordt weergegeven met behulp van een kleurenlabel: groen, oranje of rood. Veiligheid primeert. 


 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]