Garageverkoop 29 augustus 2021

Via ons burgerparticipatieproject 'Zeg het eens' hebben we in 2019 bevraagd welke maand jullie voorkeur uitdroeg voor het organiseren van onze jaarlijkse garageverkoop. Mei kwam hier als eerste uit de stemming. Corona gooide echter roet in het eten. De garageverkoop is in 2020 niet kunnen doorgaan.

Oorspronkelijk ging onze garageverkoop dit jaar doorgaan op 30 mei 2021, maar de huidige epidemiologische situatie laat het niet toe om deze eind mei te laten doorgaan. 
Rommelmarkten zijn dan wel opnieuw toegelaten, maar bij een garageverkoop is het moeilijk om te controleren of alle maatregelen door enerzijds de deelnemers, maar anderzijds ook de bezoekerts (mondmasker, afstand, aantal mensen per oppervlakte,…) worden nageleefd. Als organisator wensen we die verantwoordelijkheid ook niet bij onze deelnemers te leggen.

We hopen dat de maatregelen tegen het einde van de zomervakantie opnieuw wat versoepeld zullen zijn. Dus wordt de garageverkoop uitgesteld naar 29 augustus 2021. Tegen die tijd zullen er ook al heel wat meer mensen gevaccineerd zijn.

Alle inwoners die zich hadden ingeschreven voor de editie van 30 mei werden gecontacteerd. Aan hen wordt gevraagd hun inschrijving over te zetten naar augustus indien ze dan ook wensen deel te nemen.
 
Ik had me ingeschreven voor de editie van 30 mei, wat nu?
  • Wens je jouw inschrijving over te zetten naar augustus, dan kan dit door een mailtje te sturen naar cultuur@galmaarden.be of door dit formulier (gedeeltelijk) in te vullen.
  • Wens je jouw inschrijving te annuleren, dan hoef je niet te ondernemen.
Ik had me niet ingeschreven voor de editie van 30 mei, maar wens wel deel te nemen aan de editie van 29 augustus, kan dit nog?
  • Inwoners die zich niet hadden ingeschreven, maar zich wel willen inschrijven voor de editie van augustus 2021, kunnen zich via dit formulier nog tot 15 juli inschrijven.


Heb je een hoop spullen op zolder die je niet meer gebruikt? Overbodige babyspullen en speelgoed? Spullen allerlei die je eigenlijk van de hand wil doen? Dan is de 11de garageverkoop misschien wel iets voor jou. Een eenvoudige en originele vorm voor het verkopen van tweedehandsgoederen. Gezinnen verkopen hun afgedankte goederen zelf voor een zacht prijsje vanuit hun eigen garage, hun voortuin, hun oprit, onder een parasol … dus niet op het openbaar domein (de straat of de stoep zoals bij een rommelmarkt). 

Voor wie: Inwoners uit Galmaarden, Tollembeek en Vollezele

Prijs: De deelname is gratis.
De dienst vrije tijd zorgt voor de publiciteit, een boekje met de deelnemende adressen en een plannetje. 
 
Inschrijven: Inschrijven kan tot en met 15 juli door het inschrijvingsformulier digitaal in te vullen. 

Het verkopersreglement vind je hier


 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]