Boeiende jobs in de regio

Toerisme Vlaams-Brabant vzw zoekt een voltijdse regiomedewerker Pajottenland

Toerisme Vlaams-Brabant vzw heeft als doel het toerisme in Vlaams-Brabant uit te bouwen om daar economische, culturele en sociale voordelen uit te halen. Met respect voor de eigenheid en de draagkracht van de inwoners, de natuur, de cultuur en het landschap. Het is hun centrale doelstelling om een duurzame groei na te streven door intenser gebruik van de toeristisch-recreatieve voorzieningen, waartoe iedereen bijdraagt op een duurzame, kwaliteitsvolle, inclusieve manier.

Inhoud van de job
De vzw Toerisme Vlaams-Brabant is op zoek naar een regiomedewerker die op een creatieve manier de thematische productlijnen van de regio Groene Gordel uitdiept voor het Pajottenland. Deze medewerker is het aanspreekpunt en de diplomatische motivator om onder leiding van de regiocoördinator Groene Gordel samen met toeristische partners invulling te geven aan de toeristische ontwikkeling van het Pajottenland.

Procedure en contact
Voor meer informatie over de procedure kan je contact opnemen met Bram Van Otterdijk: bram.vanotterdijk@vlaamsbrabant.be of 016 26 77 91.
Indien je interesse hebt in het takenpakket en je voldoet aan het profiel, stuur dan uiterlijk 7 maart 2020 een e-mail naar bram.vanotterdijk@vlaamsbrabant.be met je CV, een kopie van je hoogst behaalde diploma en je motivatiebrief als bijlage. Je sollicitatie is pas definitief indien je een ontvangstbevestiging via email hebt gekregen.
 
 

Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei zoekt een coördinator bovenlokale cultuurwerking

Inhoud van de job 
Ben jij een geboren bruggenbouwer? Hou je van de combinatie van beleidswerk waarbij je overzicht bewaart en van terreinwerk waarbij je concrete doelen verwezenlijkt? Heb je een brede interesse in het culturele veld? Schrikt een organisatie in volle groei je niet af, maar geeft dit je net energie? Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei is opzoek naar een nieuwe collega die hun nieuwe deelwerking rond bovenlokale en transversale cultuur letterlijk armen en voeten geeft. Herken je jezelf in onderstaand profiel? Heb je zin om een dynamisch team te vervoegen? Solliciteer dan zeker vóór 27 februari! 
Als coördinator neem je een regierol op je en ben je vooral een verbinder en facilitator tussen culturele partners en actoren uit andere beleidsdomeinen. Binnen de dynamische Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei help je mee de voorwaarden te creëren om een geïntegreerde, integrale en inclusieve bovenlokale cultuurwerking te stimuleren, te ontwikkelen, praktisch te ondersteunen en uit te dragen

Procedure en contact
Solliciteer uiterlijk op donderdag 27 februari 2020 via e-mail naar sollicitatie@dilbeek.be met:
  • het volledig ingevuld en ondertekend inschrijvingsformulier,
  • een motivatiebrief en CV als aanvulling op het inschrijvingsformulier,
  • een kopie van het gevraagde diploma en eventueel andere relevante diploma’s/attesten,
  • een recent uittreksel uit het strafregister (model 1 – niet ouder dan 3 maanden).

Alle info vind je op de website van de Cultuurregio via: www.erfgoedcelpz.be/vacatures.
  • voor bijkomende praktische vragen kan je contact opnemen met Ann Du Bois, telefonisch op nummer: 02 451 68 94, of via e-mail: ann.dubois@dilbeek.be 
  • voor inhoudelijke vragen met Koen Demarsin, telefonisch: 02 451 69 49, of via e-mail: koen.demarsin@erfgoedcelpz.be.
 

 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]