Babysits introduceert: Babysits voor Speciale Zorg!

In Belgie zijn er meer dan 62.000 kinderen met een handicap geregistreerd (DG, 2018). Ouders van deze zorgbehoevende kinderen hebben vaak veel moeite met het vinden van een gekwalificeerde babysitter die voor een paar uur op het kind kan letten. Zij kunnen niet zomaar het eerste de beste buurmeisje vragen om ‘even op te passen’. Babysits breidt haar mogelijkheden daarom uit, door aandacht te besteden aan speciale zorg en het voor ouders gemakkelijker dan ooit te maken om een gespecialiseerde babysitter te vinden.

Babysits voor Speciale Zorg 
"We hebben de gekwalificeerde babysitters al, laten we hen nog meer zichtbaar maken.”
Al honderden Belgische babysitters hebben in hun Babysits profiel aangegeven dat ze ervaring hebben met speciale zorg. Babysits voor Speciale Zorg maakt het voor ouders gemakkelijker om deze gekwalificeerde babysitters te vinden. 
  • Ouders kunnen hun zoekopdracht filteren op ‘ervaring met speciale behoeften’. 
  • Via deze filter kunnen ze zoeken op basis van specifieke ervaring - Heeft je kind autisme? Dan kun je specifiek zien welke babysitters ervaring hebben met het werken met kinderen met autisme. 
  • Ouders met dove of slechthorende kinderen kunnen de taalfilter ook gebruiken om babysitters te vinden die bedreven zijn in gebarentaal.
Daarnaast hebben we het voor babysitters met ervaring in speciale zorg gemakkelijker gemaakt. 
  • Vanaf nu kunnen babysitters in hun profiel makkelijker aangeven of zij wel of geen ervaring hebben met speciale zorg.
  • Ze kunnen de specifieke speciale zorg selecteren waarmee ze ervaring hebben en aangeven waar ze deze ervaring hebben opgedaan.
 
Veiligheid staat centraal
Niet iedereen kan zomaar op kinderen passen die zorgbehoevend zijn. Om de veiligheid van de kinderen te waarborgen, is het voor babysitters mogelijk om aan te geven of ze een EHBO-certificaat hebben en/of Uittreksel uit het Strafregister. Hiernaast is het voor hen mogelijk om het Uittreksel uit het Strafregister te uploaden via het Babysits platform. Het uittreksel wordt hierna op echtheid gecheckt en dit wordt aangegeven in het profiel van de babysitter. Op deze manier is het voor de ouder duidelijk welke babysitters wel over een geverifieerd Uittreksel uit het Strafregister beschikken en welke niet. 

"De missie van Babysits is om communities rondom kinderopvang te versterken. We hopen dat dit nieuwe programma een waardevol hulpmiddel zal zijn om ouders van kinderen met speciale behoeften te helpen en gespecialiseerde babysitters onder de aandacht te brengen.” - aldus Peter van Soldt, oprichter van Babysits

Over Babysits
Babysits is een wereldwijd online platform dat ouders verbindt met babysitters, nanny’s en onthaalouders. Het bedrijf is in 2008 opgericht door Peter Van Soldt in Nederland en is de afgelopen jaren wereldwijd uitgebreid. Met momenteel 2.6 miljoen gebruikers in meer dan 43 landen, is Babysits een van de grootste spelers in de branche. 

 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]