Archeduc krijgt een nieuwe naam: Avansa

Bijna 18 jaar geleden werd Archeduc opgericht. Sindsdien brachten ze de inwoners van Halle-Vilvoorde samen in activiteiten en projecten die hen sterker en beter maken in wat ze zelf deugddoend of belangrijk vinden.

Na 18 jaar, bundelt Archeduc de krachten met hun 12 collega-organisaties en varen ze verder onder één nieuwe vlag: Avansa. Samen naar beter.
 
 

Ze blijven met verschillende mensen en organisaties samenwerken en zorgen zo voor unieke leer- en ontmoetingsmomenten voor alle Halle-Vilvoordenaren. Hun nieuwe motto vuurt hun team, hun vrijwilligers en hopelijk ook de Halle-Vilvoordenaren aan om vuurtjes te stoken onder de vele positieve initiatieven en krachten die deze regio rijk is.

Via workshops, lerende netwerken en projecten werken ze de komende jaren samen verder aan het democratische, duurzame, inclusieve en solidaire karakter van onze regio.

Avansa staat te popelen om jullie opnieuw live te ontmoeten van zodra het weer kan en mag. Intussen blijven ze in contact via hun online activiteiten.

 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]