Gewone waardebon

Het gemeentebestuur ontwikkelde waardebonnen die enkel en alleen bij de deelnemende lokale handelaars kunnen worden gebruikt.
 
De bons hebben een waarde van 10 euro en 25 euro.
 
Naast huwelijksjubilarissen komen ook geboorten, sport- en cultuurprijzen, wedstrijden in het gemeentelijk informatieblad 'Samen' en op de website en 100-jarigen in aanmerking voor het bekomen van deze waardebonnen. Ook verenigingen kunnen voor hun "jubilé” een aanvraag tot ondersteuning indienen, zij dienen hiervoor het aanvraagformulier (hier onderaan terug te vinden) in te dienen bij de dienst Vrije Tijd. Dit kan door het aanvraagformulier terug te sturen naar of af te geven op de dienst Vrije Tijd, Marktplein 17 – 1570 Galmaarden. Het dossier kan ook digitaal doorgestuurd worden naar:
 
Informatie voor lokale handelaars:
Waardebonnen kunnen slechts éénmalig gebruikt worden. Deelnemende handelaars die deze waardebonnen ontvangen, dienen deze binnen te brengen in het gemeentehuis voor uitbetaling. Hieronder vind je het aanvraagformulier tot uitbetaling terug.
 
Elke Galmaardse handelaar kan op elk moment instappen in het waardebonnensysteem. Je dient hiervoor het onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen en in te dienen bij de dienst Lokale economie: lokale.economie@galmaarden.be
 

 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]