Waardebon | cadeaubon


Het gemeentebestuur ontwikkelde een aantal jaren geleden waardebonnen die enkel en alleen bij de deelnemende lokale handelaars kunnen worden gebruikt.
Naast huwelijksjubilarissen komen ook geboorten, sport- en cultuurprijzen, wedstrijden in het gemeentelijk informatieblad 'Samen' en op de website en 100-jarigen in aanmerking voor het bekomen van deze waardebonnen. Ook verenigingen kunnen voor hun "jubilé” een aanvraag tot ondersteuning indienen, zij dienen hiervoor het aanvraagformulier (hier onderaan terug te vinden) in te dienen bij de dienst Vrije Tijd. Dit kan door het aanvraagformulier terug te sturen naar of af te geven op de dienst Vrije Tijd, Marktplein 17 – 1570 Galmaarden. Het dossier kan ook digitaal doorgestuurd worden naar: reservatie@galmaarden.be.
 
Nu ook te koop!
Het lokaal bestuur wil inzetten op de bloei van onze lokale economie. Zeker in deze moeilijke tijden willen we de inwoners met onze handelaars in contact brengen. Daarom kunnen inwoners nu ook de waardebon als cadeaubon aankopen. Zoek je een leuk en origineel geschenk waar je iemand echt een plezier mee kan doen? Geef dan eens een stukje Galmaarden cadeau met de Galmaardse cadeaubon! Een cadeaubon die leuk is om te geven en nog leuker om te krijgen, verpakt in een mooie geschenkverpakking. Je kan kiezen tussen de waardes van 10 en 25 euro. Natuurlijk mag je altijd meer dan 1 bon geven. 
Iedereen kan de cadeaubon aankopen en cadeau geven. Koop een cadeaubon en verras je vrienden, familie of collega's. Ze kunnen de bon spenderen bij één van de vele deelnemende handelszaken.
 
De cadeaubon is te koop in het gemeentehuis (maak een afspraak via info@galmaarden.be of bel naar 054 89 04 00) en in de bibliotheek (tijdens de openingsuren).
  • Kom je ze afhalen in het gemeentehuis? Gelieve dan met bancontact te betalen.
  • Kom je ze afhalen in onze bibliotheek? Gelieve dan met (gepast) geld te betalen.

Informatie voor lokale handelaars:
Waardebonnen kunnen slechts éénmalig gebruikt worden. Deelnemende handelaars die deze waardebonnen ontvangen, dienen deze binnen te brengen in het gemeentehuis of bij de dienst financiën voor uitbetaling. Binnen 2 (maximum 3) weken worden de bonnen uitbetaald. Hieronder vind je het aanvraagformulier tot uitbetaling terug.
 
Elke Galmaardse handelaar kan op elk moment instappen in het waardebonnensysteem. Je dient hiervoor het onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen en in te dienen bij de dienst Lokale economie (lokale.economie@galmaarden.be). Of door het formulier online in te vullen.
 

 


© Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 89 04 00 - info@galmaarden.be - Facebook - OND 0207.508.338
Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@galmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]