Weg van klassiek 2017 - oeverloos genieten van muziek en landschap

Het festival Weg van Klassiek vindt plaats van vrijdag 25 tot zondag 27 augustus in Galmaarden, Herne en Sint-Pieters-Kapelle.
 
Het Festival Weg van Klassiek wist voor zijn vijfde editie Benjamin Glorieux te strikken als centrale gast. Cellist, componist, arrangeur, dirigent, ... Benjamin Glorieux is het allemaal. Hij houdt er een gevulde concertagenda op na, in vele genres en stijlen.
  • Op vrijdag 25 augustus geeft Benjamin een solorecital in de St. Pauluskapel in Galmaarden met werk van Bach en Britten.
  • De avond erna treedt hij op met het Rembrandt Frerichs-Trio in de kerk van Herne.
  • De derde dag brengt hij samen met het Rubens-ensemble werk van Beethoven en Servais in de kerk van Sint-PietersKapelle.
Bij Weg van Klassiek is het landschap van het Pajottenland en de Zennevallei nooit ver weg. Aan elk concert gaat een wandeling vooraf. Ervaren gidsen loodsen ons dit keer door de Markvallei op zoek naar de bronnen van de Mark. Ook de Herder van het Pajottenland is van de partij.
 
Info en tickets op www.wegvanklassiek.be.
 
Weg van Klassiek 2017 is een organisatie van cc Westrand, Kasteel van Gaasbeek, Regionaal Landschap Pajottenland-Zennevallei, Toerisme Pajottenland-Zennevallei, Vlabra’ccent Regio Pajottenland-Zennevallei, m.m.v. Gemeente Herne, Gemeente Galmaarden en vzw Servais. Met steun van de Nederlandse Ambassade.
 


 


© 2016 Gemeente Galmaarden - Marktplein 17, 1570 Galmaarden - T 054 59 61 61 - info@galmaarden.be | Sociaal Huis - Marktplein 19, 1570 Galmaarden - T054 89 04 70 - sociaalhuis@ocmwgalmaarden.be

[ Powered by The eForum Factory ]