NieuwsSociaal Huis werft aan

Het Sociaal Huis te Galmaarden schrijft enkele vacatures uit: Administratief medewerker, technisch beambte en technisch medewerker.

Invullen belastingaangifte 2017

Wil je graag hulp bij het invullen van jouw belastingaangifte?

Dat kan, want tijdens de zitdagen van de belastingen komen er medewerkers van FOD Financiën naar het Sociaal Huis, Marktplein 19 te Galmaarden om je te helpen om jouw aangifte in te vullen!

Dinsdag 28 maart: sluitingsdag bibliotheek

Wegens opleiding van het bibliotheekpersoneel zal de bibliotheek gesloten zijn op dinsdag 28 maart 2017.

Aanwerving bij Ilva

Ilva is op zoek naar een mechanieker. Klik door voor bijkomende inlichtingen.

10 jaar vrijwilligersverzekering

Op 10 juni blaast de gratis vrijwilligersverzekering 10 kaarsjes uit. Op deze dag is het provinciehuis van en voor vrijwilligers. Vrijwilligers kunnen er terecht voor een gezellige trefdag met een breed aanbod aan workshops, animatie en proevertjes, op maat van vrijwilligersverenigingen.  Zo ontdekken ze wat de provinciale uitleendienst en de vrijwilligersverzekering voor ze kan betekenen. Ze leren er ook van elkaar, met tal van inspirerende goede praktijken. Voor deze trefdag zijn we nog op zoek naar goede praktijken om een super feest te organiseren. We zijn op zoek naar originele ideeën om een feest op te luisteren, om afval te beperken, om mensen warm te maken voor je feest…. 10 organisaties kunnen met hun tips elk 300 euro winnen.


Feestbussen carnaval Halle

Keer veilig en sfeervol naar huis met carnaval Halle

Extra nachtbus op 25 maart
Duik zorgeloos de feestnacht in van Halle carnaval. Ook al ben je verkleed als piraat, draak of clown, de chauffeurs van De Lijn brengen je veilig naar huis met de extra nachtbus.

o   22 Carnavalsbus Halle – Pajottenland

Gratis
Al je geld uitgegeven na een nachtje feesten? Geen probleem! Dankzij de financiële steun van de gemeente reis je gratis naar huis.

Meer info?
Surf naar www.delijn.be/hallecarnaval voor meer informatie over de dienstregeling, haltes en reiswegen.

>> Nog meer recent toegevoegde artikels…

 
 
 
 
 

Print deze pagina